Tävling

Offerdals Dansklubb

För Tävlande

Är du och din danspartner sugen på att ta nästa steg inom dansen? Vill ni ha möjligheten att utvecklas som dansare och prova på något nytt och utmanande? I så fall är tävlingsdans något för er!

Offerdals DK är ansluten till svenska Danssportsförbundet (DSF) och Mittnorrlands Danssportflrbund och ger sina medlemmar möjligheten att genom klubben ansöka tävlingslicens för att sedan kunna delta i tävlingar under klubbens namn.

Som tävlande delas man in i olika nivåer beroende på tidigare tävlingserfarenhet. Det finns både regional nivå (R) och nationell nivå (N), som förstagångs tävlande börjar man på R-nivå och tävlar sig sedan uppåt. För vidare information om tävlingssystemet: www.danssport.se.

Licens

För att tävla krävs det att du har en tävlingslicens och att medlemsavgift är betald till Offerdals DK. Klubbens tävlingsansvarige heter Jennie Hermansson, 070 2117698. Kontakta henne om du har frågor, eller får problem.

Alla medlemmar i klubben får en låglicens för att genom den vara försäkrade på tävling och träning samt sträckan dit och hem.

Klubben betalar även höglicenser men man måste som tävlande då göra minst 2 tävlingar per år för att få den betald.

Avgifter för 2022:

Låg licens 100 kr

Hög licens 400 kr

  1. Meddela tävlingsansvarig att du vill skaffa/förnya din licens, ange om du vill ha Låg eller Hög licens.

  2. Ta del av antidopingbestämmelserna på Danssportförbundets hemsida, www.danssport.se.

Kostnad för tävling

De tävlande står själva för kostnaden av anmälningsavgifter, anmälningsavgiften betalas till klubbens swishnummer, 1233291796, SENAST 3 dagar innan sista betalningsdag för tävlingen, så betalar klubben sedan in i en klumpsumma från till tävlingarna.

Anmälan till tävling

Du hittar aktuell tävlingskalender på Danssportförbundets hemsida. Oftast måste man anmäla sig till tävlingarna en månad i förväg.

Logga in på dans.seoch anmäl er till de tävlingar ni vill åka på. Kontakta tävlingsansvarig om det uppstår problem, t.ex. när nya par ska "skapas" eller om ni vill att tävlingsamsvarig ska anmäla er.

Efteranmälan till Tävling

Kontakta tävlingsledare för den aktuella tävlingen och fråga om det går att efteranmäla sig.

Kostnad för efteranmälan är dubbla anmälningsavgiften och betalas av den tävlande.

Strykning

Behöver man stryka sig till en tävling så är strykningsavgiften samma summa som anmälningsavgiften var, och den betalas av den tävlande.

Offerdals Dansklubb
Viken 651
83597 Offerdal
offerdalsdk@gmail.com 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!